Christianne Garssen
SCHILDERIJEN

Lange slagen 9
4823 LK Breda

Contact...?
T. 076 541 17 06
Per mail

Werkwijze en Prijs

Contact  met de opdrachtgever
Vóór het maken van een schilderij doet Christianne altijd onderzoek. Dat betekent dat ze de volwassenen of kinderen die ze portretteert, zo mogelijk, zelf wil spreken en (heel belangrijk) wil zien. Daarnaast spreekt ze met de opdrachtgever over zijn of haar wensen.
Ze voegt altijd iets persoonlijks van de geportretteerde(n) toe aan het beeld. Bij kinderen geeft ze hun eigen tekeningen een plaats. Bij ouderen schildert ze bijvoorbeeld hun handschrift of iets anders dat heel erg bij hen past. Het schilderij moet een persoonlijk document worden.

Voordat Christianne aan het schilderij begint, maakt ze een aantal ontwerpen waaruit de opdrachtgever kan kiezen. Daarna gaat ze aan de slag.

Ze werkt aan haar schilderijen vanaf foto’s. Soms maakt ze die zelf maar ze kan ook geschikte foto's gebruiken die door de opdrachtgever zijn gemaakt.

 

De prijs
Bij de prijsbepaling moet worden uitgegaan van de volgende factor: lengte + breedte x 4.
Voorbeeld: een doek van 1 meter bij 1 meter kost € 800,- . Het aantal personen op een schilderij maakt niet uit voor de prijs (maar heeft in verband met de compositie wel consequenties voor de afmetingen van het schilderij).

 
Copyright © 2019 Christianne Garssen. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is gratis open source software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
 

Deelneemster aan de vervaardiging van het Vredesgroeitapijt.

Voor meer informatie: www.zonneglossis.nl 

 

Kunstroute Haagsebeemden

9 juni 2013,

Locatie C (zie route kaart)
Breda

Haagsebeemden Kunstroute

 

Lees meer...